Air Jordan 14 Bestellen

Air Jordan 14 Bestellen Air Jordan 14 Bestellen

Air Jordan 14 BestellenHier te zien in officiële merkafbeeldingen, zijn de Doernbecher Jordans gebaseerd op dat TCU-kleurenpalet, maar bevatten ze ook het aantal hartoperaties dat hij heeft ondergaan, de stad van zijn harttransplantatie, de namen van de ziekenhuizen waar hij zorg heeft ontvangen en zelfs de naam van een medepatiënt die dezelfde medische behandeling onderging. Verwacht de lancering van deKopen Air Jordan 14 Doernbecher en de volledige Freestyle-collectieBovendien zijn de overlays van de tussenzool verpakt met overlays van koolstofvezel - vergelijkbaar met de Air Jordan 14 te Koop - gecombineerd met tonen van varsity-rode accenten en verduisterde Jordan-badges om de Italiaanse luxe-esthetiek af te ronden. Aan de mediale zijde wordt de premium look voortgezet, aangezien het bovenwerk is bekleed met gewatteerde wol.

Na langskomen op de dropdag van donderdag, waren de obscure inspiraties van de Air Jordan 14 Bestellen zoals verwacht uitverkocht, maar als een paar van de eerdere gezamenlijke releases van het label, is het mogelijk dat we een tweede mogelijkheid zien om een ​​aankoop te doen met een late aankomende reeks officiële afbeeldingen die alleen maar de waarschijnlijkheid ervan bewijzen. In de meest gedetailleerde look tot nu toe, komen beide paren - een zwart / blauw en wit / rood - in volle glorie aan met hun metalen studs voor altijd over hun profiel tot aan de hielomslag.

Air Jordan 14 Schoenen Later dit vakantieseizoen zullen Nike en OHSU Doernbecher Children’s Hospital opnieuw samenkomen om officieel hun jaarlijkse samenwerking bekend te maken, bekend als de Nike Doernbecher Freestyle. Dit creatieve en liefdadigheidsinitiatief, nu in zijn zestiende jaar, is opgestart voor het in Portland gevestigde ziekenhuis terwijl het een unieke ervaring biedt aan een aantal jonge patiënten, en voor de komende collectie lijkt het erop dat een gloednieuwe Air Jordan Retro deel zal uitmaken. van de lopende festiviteiten.

De Air Jordan 14 Heren/Dames, gekleed in een kleurencombinatie van zwart, court-paars, veelkleurig en wit, zal beschikbaar zijn voor zowel volwassenen als basisscholen, met een release die waarschijnlijk in november of december zal vallen. Afbeeldingen van de schoenen zijn nog niet opgedoken, dus blijf op de hoogte voor details, we naderen de 16e Nike Doernbecher Freestyle later dit jaar

www.wishlopen.com